Blog

Vi deler gerne ud af vores viden

  • Alle
  • b2b
  • Commerce
  • Design Thinking
  • Digitalt iværksætteri
  • E-handelsløsning
  • Intranet
  • Mobil
  • sociale medier
Blog Preview

5 grunde til at du bør lade dig inspirere af Design Thinking og prototyping

Tør du udfordre dine antagelser om hvad den rigtige udfordring og løsning er? Hvis du gør, så bør du lade dig inspirere af design thinking.

Læs mere
Blog Preview

Mobil e-handel på din webshop

Touch commerce og mobil e-handel betyder langt hurtigere måder for dine mobile brugere at foretage handel på dit e-handels site

Læs mere

Har I en veludviklet e-handelsstrategi?

Stigende international konkurrence og højere krav fra brugerne af de digitale shops kræver, at du har udarbejdet en stærk og gennemtænkt strategi.

Læs mere
Blog Preview

Vil du skabe indhold der har effekt?

Har du styr på at fremstille dit digitale indhold på en værdiskabende måde, så det har den ønskede effekt hos modtageren?

Læs mere

Vi shopper amok online - særligt på mobilen

Det er vigtigere end nogensinde før at tænke i mobile løsninger. Onlinehandlen er nærmest eksploderet gennem de seneste år, og den følger fortsat en opadgående kurve. Det er primært handlen på de mobile platforme, som bidrager til den konstante stigning.

Læs mere
Blog Preview

Dark social, har du styr på hvad det er?

Mange har hørt om begrebet Dark social, men har egentlig ikke helt styr på, hvad begrebet dækker over. Få mere viden om begrebet i blogindlægget her.

Læs mere
Blog Preview

Skab loyalitet med de sociale medier

Vores Lead konceptudvikler Martin Ibsen har skrevet en bog om sociale medier. Hos Mediaworkers har vi mange passionerede medarbejdere, der er ambitiøse og målrettede, og som gerne fungerer som inspiration for andre inden for den digitale branche, hvilket vi selvsagt er ret stolte af.

Læs mere
Blog Preview

Derfor Design Thinking & Rapid Prototyping

Virksomheder opnår en bedre og mere effektiv digital produktudvikling med Design Thinking og Rapid Prototyping.

Læs mere
Blog Preview

Amazon Dash Button: Internet of things bliver håndgribelig for din BtB shop

Amazon Dash Button er et pragteksempel på, hvordan Internet of Things bliver mere og mere anvendelig - også i en B2B verden.

Læs mere
Blog Preview

Touch and User Experience

I en digital tidsalder, hvor musen er uddøende, og cursoren erstattet af pege- og tommelfinger, er det nødvendigt at tænke i nye baner i forhold til UX. HVis du også har brug for mere viden om, hvad der er er vigtigst at fokusere på så læs artiklen her.

Læs mere

Fra det traditionelle intranet til den digitale arbejdsplads

Tre eksperter giver her deres mening om, hvordan fremtidens intranet ser ud, hvordan man forankrer det, og hvorfor man skal investere i det.

Læs mere

Intranet med værdi på bundlinjen

Et dynamisk / socialt intranet kan give din virksomhed værdi på bundlinjen, da det kan bruges som en samarbejdsplatform, hvor medarbejderne kan bidrage til bl.a. øget produktivitet, øget salg, bedre grundlag for innovation, øget kundetilfredshed og effektiviserede arbejdsgange.

Læs mere
Blog Preview

Mobil web strategi

Den mobile digitalisering kræver et nyt mindset; platformstænkningen skal helt afskaffes. I stedet bør du overveje, hvad du vil tilbyde uafhængig af teknologi, platform og enhed.

Læs mere
Blog Preview

Usability og intranet

Intranettet er efterhånden blevet noget alle har og man kan derfor fristes til at tro, at det selvfølgelig er brugervenligt og designet med fokus på medarbejderne. Det er bare ikke tilfældet, der er stadigvæk et stykke vej.

Læs mere

Fail fast - fast forward

Vil du sikre, at din virksomhed opnår større træfsikkerhed på markedet? Så drop kravsspefikationer og overgiv dig til rapid prototyping. Læs blogindlægget her og få gode råd til hvordan du kan gøre det. .

Læs mere